lyxvarianten

Jag har haft en kanonhelg. Har hunnit med mycket fint och det är kul. Haha! Lite tråkgigt faktiskt... Alla mina helger blir de bästa, och innan varje helg vet jag att "shiit, detta kommer bli bästa helgen ever". Hm. Just nu är jag lite småirriterad och kommer förmodligen skriva av mig lite här, senare ikväll. Idag ska jag börja repa till 112-föreställningen. Det blir mitt 8 e år tror jag, har blivit lite av en grej, men också sista eftersom jag hoppas på att inte vara kvar här nästa år. 
 
två från en kräftskiva med familj
 

hösten kommer

Nu har skolan börjat igen och hösten är på ingång. Skönt, känner jag. Jag har aldrig längtat så mycket efter att tända massa ljus, krypa upp i stora stickade tröjor, ha mysiga hemmakvällar, middagar osv. Jag har verkligen haft ett toppensommarlov! Trots att jag jobbat 7 veckor har jag hunnit med en hel del roligt (plus tjänat mycket pengar, win win). Skolan är som sagt igång igen och vi är äldst äldst på skolan. VI TAR STUDENTEN. Hur kul som helst ju. Älskar min klass och känns som att detta kommer bli ett toppen år. Fler och fler blir 18 och nästa helg tar vi en klassutgång för att tagga studenten (ja, jag har en vit månad MEN har insett att jag kan dricka VITT vin och sprit). Efter skolan ska jag förbi kulturskolan en stund och ikväll ska jag ha en mysig-kom-hösten kväll med vänner. Laga middag, kolla film och snacka skit. Hur bra låter inte det? Imorgon ska jag på sensommarfest vilket kommer bli kalasbra.
 
Två bilder från förra årets studentbal då jag fick vara Dannes dejt.
 
 

såhär hade jag det i London

Såhär såg det ut inne i lägenheten vi bodde i. Hur mysig som helst!
Såhär såg det ut utanför (soffan stod inte alltid där dock haha.).
Här är min vän Karin, hon e fiiin
Vi gick ut och åt mat med Tallåslärarna på en mysig pub, hade kul hade vi.
Wie
Karin och jag åt mysiga frukostar
och hängde vid camden market
Där stötte vi på lite lärare igen.
Caaamden
Vi åkte buss och tunnelbana myyyycket. Framför allt tunnelbana, typ det man gör där haha.
Maaat
Karin och jag tittade även på Dirty Dancing. Grymma dansare i den föreställningen måste jag säga! Verkligen grymma dansare!
 
 

Rån eller kex

I fredags tillbringade jag kvällen med min gamla lärare Lotta. Vi var och tittade på musikalen Rock of Ages. Efter den mötte vi upp hennes arbetskamrater och min kamrat Karin, som hade varit och sett Phantom of the Opera. Vi hängde på en pub i några timmar. När Karin och jag skulle dra oss till tunnelbanan blev vi lite hungriga och tog en sväng förbi mc donalds. Påvägen därifrån kände jag en hand i min väska, bakifrån. Jag vände mig och knuffade till killen som stod där. Kommer inte ihåg så mycket, var som i en dimma. Livrädd och förbannad. Vet att jag fick hur mig "vad fan håller du på med?" och "vad fan gjorde din hand i min väska?". Jag fick även kolla igenom hans fickor. Han hade inte hunnit ta någonting och blev lite ställd. Efter ett tag gick han därifrån och skämdes lite. USH vad obehagligt det var. Kände mig så avklädd, utnyttjad och jag vet inte vad. Ville bara åka ifrån London, hem till Sverige och ligga i fosterställning i mammas säng.

Ett tips

Gå ALDRIG in i en Victoria Secret-butik iklädd helsvarta kläder.  Detta lyckades jag göra. Tre personer, oberoende av varandra, kom fram till mig för att fråga om "de där trosorna finns i andra storlekar..." osv. Stämningen när jag skakat lite på huvudet och sagt att jag inte jobbar där var jobbig. Akward moment. 
 
Jag och min vän Karin i London, precis här bakom bodde vi!
 

London london

åt macaroni&cheese här om dagen. smakade som överkoktpasta med slajm
 
Jag är i London. Jag åkte hit själv och bor hos min kompis Karin som är här för en treveckors teaterutbildning. Jag är alltså själv om dagarna och hänger med Karin vissa kvällar när hon slutar tidigt. De senaste dagarna har jag shoppat, strosat runt och haft det bra. Jag tycker det är väldigt skönt att gå runt själv och inte ha någon att anpassa sig efter. Igår träffade jag massa gamla lärare som är här på en liten weekendresa. Shoppade med Lotta och Anne, lunchade på en mysig pub och på kvällen såg jag och Lotta Rock of Ages. Hade ganska höga förväntningar på den musikalen och tyckte den var okej. Musiken var bra. Efter det mötte vi upp dom andra, som varit och sett Phantom of the Opera (vilken jag redan sett här i våras), och hängde på en pub. Ikväll ska jag möta upp lite folk för middag, imorgon är det camden market som står på schemat. Nu ska jag gå ut och se om jag kan få i mig någonting att äta. 
 

tubtankar

Igår skulle jag ta tuben hem. Klockan var sådär runt fem-allaskahemfrånjobbet-tid, dvs crowded, vilket ledde till att jag stod upp. Ibland stannade vi och plocka upp människor samt släppte av människor (logik). Det var bara jag och några män som stod upp. Männen var i 35-40års åldern, några scottar, några vanliga dödliga. När det gick av folk, och sittplatser blev lediga, kollade några av männen på mig och frågade om jag ville sitta. Jag tackade nej och tänkte inte mer på det. Lite senare hade dom männen satt sig och en annan plats blev ledig. DÅ frågar en annan man om jag vill sätta mig. Nej det går bra, säger jag och ler lite sådär "charmigt".  Tänk vilka trevliga människor det finns här! Riktiga gentlemen. Dom erbjöd plats åt mig för jag var tjej. Sen slog det mig plötsligt... Sittplatserna är prioriterade för gamla människor, kvinnor med barn och gravida. Jag ser inte gamal ut, jag hade inget barn med mig... Dom måste trott jag var gravid. När den tredje mannen frågade om jag ville ha hans plats så sa jag Ja och gick och satt mig. 
 
 

en vecka någon annan stans

Såhär såg det ut när jag lämna Sverige för en vecka i London. 
 
 

RSS 2.0