en helg i september

Alla mina helger blir bäst. Förstår inte hur dom ska kunna fortsätta överträffa varandra... Snart kommer det förmodligen komma en besvikelsehelg. I fredags åkte jag med några vänner på en spontanare till Norrköping. Det blev media market och elgiganten tror jag minsan. På kvällen hängde vi hos Isac och Jimmie med människor och hade det kul. I lördags blev det tåg, tidigt på morgonen, till Stockholm med famijen. Vi åt supergod mat och på kvällen var jag och min käraste mor på premiären av Priscilla. SÅ JÄVLA BRA. Orkar inte ens förklara. Vi bodde kvar på söder och hann med lite shopping innan tåget mot Kattne. Mor och far stannade kvar i Stockholm så jag var själv hemma igår kväll. Som tur var fick jag sällskap av vänner, vi åt taccos och såg på Twilight. Hatar måndagar. Vill ni veta varför? Okej! Vi börjar 09.20. Har en lång fysiklektion, tre kemilektioner, en biotekniklektion och matte 5. Slutar dagen 17.15. Förstår ni hur jobbigt detta är? Alla dom ämnena är rätt tunga och man dör.
Imorgon åker vi till Åby för teambuilding, spännande.

Hej
v

Q/A

 

Vad är viktigast för dig när det gäller killar, stora händer och fötter eller lång och smal?


Ha ha ha. Nu är det någon som försöker göra narr av mig känner jag. Mycket roligt, verkligen EBBA MÅNSSON.

 

Vad ska du göra efter studenten?

Förmodligen så kommer jag att plugga, så småningom iaf. Vill från denna stad så fort jag kan och göra saker som är kul. Vill volentär arbeta på ett barnhem, slutföra massa projekt osv. Drömmer om att flytta till Stockholm ett tag. Dock så kommer jag förmodligen att plugga Civilingengör i kommunikation, transport och samhälle på lindköpingsuniversitet campus Norrköping. Det är det som lockar mest nu iaf.

Du tar studenten nu, ellerhur?

I dooooo!!! Så taggad och rädd. Hur fasiken ska man hinna med allt man måste göra innan liksom?

Vad har du för planer för hösten? Nått speciellt?

Jag är rätt uppbokad faktiskt! Älskar det. I helgen ska jag ha en Stockholmsweekend med mor min. Vi ska se Priscilla! Ni som känner mig vet hur kul detta kommer vara för mig. Många musikalmänniskor från Jesus Christ superstar och Pernilla Wahlgren. Haaalleeluuuja. Jag ska se två uppsättningar på dramaten, en balett på operan, åka utomlands, förhoppningsvis hälsa på mina vänner i Norge osv. Plugga. Festa. Sova!

Ska du ut i helgen?
 
Det får vi se!
 
Vad tänker du ha för jacka skor och sånt i höst?

Varma och sköna tänkte jag! Jag är galen i skor, mina killklasskompisar tycker jag är knäpp för jag köper så mycket skor. Fick hem fem par nya här om veckan, kan ju visa upp dom kanske. Letar också efter någon svart, snyggt skuren kappa.... någon som vet någon perfekt?
 
Hej Ida! Hur är det med din hand? såg att du skadade din hand! :O
 
Nu råkar jag ju veta att denna fråga blev lite fel, men skitsamma. Haha.. Jag ramlade faktiskt från Harry's scenen och skadade handleden. Har fortfarande ont och det är snart tre veckor sedan.... Så kan det gå!
 
Om du fick en blinddejt, hur skulle du vilja att den var utformad då? :)
 
Agnes, jag tänker inte hjälpa er planera min blinddejt....
 
Hej först och rämst vill jag säga att din blogg är fin. Har lite frågor till dig:
Har du haft en vild sommar?
 
Tack så mycket du! Vild och vild... Har jobbat 7 veckor och på jobbet gick det vilt till kan jag säga.
 
Vilken är din favoritmat?
 
Taccopaj, alla dagar i veckan. Ska göra massa taccopajer när jag flyttar hemifrån och frysa in. Kan leva på det.
 
Om du var ett djur, vilket skulle du vara då?
 
Vilket jag skulle vilja vara eller vilket jag tror jag skulle vara? Jag gillar inte djur så jag skulle vilja vara en typ skalbagge. Typ. Ingen aning.
 
Hur ser din drömkille ur?
 
Haha. Okej lets go. Brunt hår (inte svart, brunt, alltså choklad typ, mjölkchoklad), bruna ögon, lång, slank, stora händer och stora fötter. Känner ni någon sådan? Han kan få vara muskulös också istället för smal... Det spelar inte så stor roll.. Annars gillar jag typ Tomas Ledin på 70'talet/Oscar Linnros. 
 
Hejdå
 
Hejsvejs!
 
var är din högsta önskan? av allt liksom.
 
Att få vara lycklig och må bra. Bra svar jag vet!

Samma gamla visa men vet inte vad det är för låt

Alldeles för ont i halsen, för förkyld, för mycket bilkurragömma.för mycket alkohol och sena kvällar. Så har mina senaste dagar sett ut. I fredags var jag på 20årsfest tillsammans med några brudar. Becca och Louise har fyllt 20 år, gamlingar, så vi firade dom i smedjan. Dom hade gjort jättefint och ordnat så brasåbra. Åkte därifrån rätt tidigt och hamnade hos en grabb och såg en film. I lördags var det klass-utgång som gällde. Vi var hemma hos Jacob sen blev det harrys och efter fest. Efter dom kvällarna var jag ganska sliten och är fortfarande förkyld. Ikväll ska Ida P sova hos mig. HUR MYSIGT SOM HELST MIN FINIS. Vi ska på filmkväll också. 
 
snart är det nyår
 
femton minuters perfektion

112 är numret du ska ringa

SÅ himla glad jag är nu. Vet inte riktigt varför... men det är ju roligt. Kom precis tillbaka till skolan efter lite föreställningar på brandstationen. Det är kul att vara där, det är roliga människor och snygga brandmän (vilket ingen i gårdagens publik kunde gå miste om att jag tyckte... ) där. Det är otroligt tacksamt att spela för barn. Absolut bästa, mest lyhörda och tacksamma publiken. Idag sa en liten flicka till mig att hon tycker om mig. SÖTIS. Nu vill jag att det ska bli helg, sen höst, sen julafton och nyår. I helgen ska jag på 20årsfest, hem till en klasskompis, gå ut och dansa och plugga.
 
Här är typ år 2011 och höst:
 

typisk bra helg

I helgen har jag partypartat, varit på kräftskiva med klassen och softat hos Ellen. Så himla fin klass jag har hörni! Vi har skitroilgt ihop och studenten kommer bli AWESOME. Den här veckan kommer jag ha fullt upp med föreställningar på brandstationen, middag hos en kompis, plugg och plugg. Jag tycker verkligen om att leva just nu. Har mycket roligt att se fram emot, älskar att planera in saker. Dock lite tråkigt att jag är uppbokad fem helger framåt. FAST MED ROLIGA SAKE SÅ JAG ÄR GLAD. Ellen och jag hade gjort häften med snapsvisor till kräftskivan, hur kul som helst. Igår åkte jag till Ellen för lite bakishäng med pizza, matte och biologi. Kuligt kuligt!
 
 

Frågestund!

Har lovat min klasskompis att ha en frågestund. Så fråga på mina vänner! Svarar när jag tycker det är tillräckligt med frågor. 

kungabesök

Igår uppträdde jag i stadsparken. Lite vemodigt eftersom det förmodligen var sista gången i denna konstellation men också roligt. Jag var med och sjöng "Du är min man" och det var superkul. Det var ett himla jippo i stadsparken i Katrineholm ska ni, mina vänner, veta. K-town hade nämligen kungligheter på besök. Inga mindre än kungen och drottningen! Det var så stämmningsfullt att jag, tro det eller ej, fällde några tårar när dem kom vandrandes med alla vakter. Det var så fin musik, fint väder och bra stämmning. Otroligt glad blev jag när jag fick en äkta prinsessvinkning av kungen (eller aa, kungavinkning kanske?). 
 
Idag har jag fikat med fem gamla klasskompisar. Mina flickor. Det var så himla fint. Kändes jättebra och hoppas verkligen på att vi träffas snart igen. Imorgon har jag sovmorgon, hur bra som helst, så jag kan titta på film hela natten typ. 
 

en kväll i september

Idag har jag spelat harpa. Så himla roligt! Har också blivit erbjuden ett litet jobb på en tillställning senare i höst, berättar mer om det någon annan gång. Så himla taggad! Imorgon besöker kungen lilla kattne, då ska jag och några vänner från musikallinjen uppträda. Jag kommer vara med i "du är min man" nummret. Nästa vecka är det 112-föreställningar på brandstationen. Jag vill gå på bio ikväll, men är lite sent ute... Det suger. Får bli sängen, idol och svenska hollywoodfruar istället. Hoppas ni alla har en trevlig kväll, tehihi.
 
 

one of those summernights

En fin kväll i somras hade jag mina tjejer över på coctailparty, så såg detta ut!
 

Q/A

Fick en liten fråga förut!
 
Q: Vad är bilderna fotade med? :) Riktigt fina!
A: Med en canon eos 60d! Pusspuss puss

update

Jag har haft en skitbra helg! Fredagen tillbringade jag hos en klasskompis med fler klasskompisar. Vi åt thaimat och förade, drog ut på krogen. Väl där träffade jag många fler fina vänner, dansade och hade sjukt kul. Har aldrig haft så roligt på krogen förut. I lördags bakade jag cupcakes och lagade mat med familjen. På kvällen hämtade Filippa upp mig och vi åkte på en förfest hos Isac och Jimmie. Det var jättetrevligt och vi drog vidare till san Marino, sjöng lite Kareoke. Fortfarande jätteroligt! Sen blev det Harrys och inte lika kul. I Söndags var det barnkalas för min lillasyster med prinsesstema. Filippa och hennes syster Klara hjälpte till och tog hand om barnen. Igårkväll firade vi min kusin Isac som fyllt 18. Så himla skönt att duscha, lägga sig i en renbäddad säng, andas och se på tv igår kväll. Har en rolig vecka att se fram emot. Dock har jag jätteont i magen just nu, går det över så blir det Core-pass och Yoga-pass ikväll. 
 

RSS 2.0